Rondreizen vergelijken

Alle avontuurlijke rondreizen overzichtelijk op één rij

Alle avontuurlijke rondreizen op één rij

Gratis, snel en overzichtelijk alle rondreizen op één rij!

Werelddeel:
Land:
Reisorganisatie:
Sorteer op:
Kosten reis:
Lengte reis:
In welke maand wil je op reis gaan?

Tips voor het selecteren van een reis

Ervaringen met reisorganisaties


8.4

In totaal hebben 8 reizigers hun ervaring gedeeld op www.rondreizen-vergelijken.nl. Gemiddeld gaven zij een 8.4 aan Sawadee. Heb jij ook een reis met Sawadee gemaakt? Deel dan ook jouw ervaringen met de medereizigers.


Toon alle reizen van Sawadee


Deel jouw ervaring met Sawadee


Reis naar Madagaskar met Sawadee (2014)
Gepost door Snoekie | 2014-11-08 06:42
Reis:
Organisatie:
Een prachtige en zeer afwisselende reis. Natuur, wandelingen en strand. Door de slechte wegen duurt het reizen lang en is soms oncomfortabel.
Deel jouw ervaring met Sawadee


Reis naar Belize, Costa rica, El salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua met Sawadee (2013)
Gepost door Marco | 2014-01-09 21:47
Reis:
Organisatie:
Een mooie en afwisselende reis door Midden Amerika. Prachtig om de vulkanen van Nicaragua te beklimmen en zelfs lava te zien in de krater. De combinatie tussen natuur, wandelingen en Maya cultuur is precies goed.
Deel jouw ervaring met Sawadee


Reis naar Uganda met Sawadee (2011)
Gepost door Ronald |
Reis:
Organisatie:
Een afwisselende rondreis door een prachtig land. De reis combineert het contact met de vriendelijke bevolking en de natuurparken op een prima manier. Tenslotte is het bezoek aan de Gorilla's in zuid Uganda natuurlijk het hoogtepunt van de reis. Overnachting soms primitief, maar prima te doen. Een ware aanrader voor Afrika liefhebbers.
Deel jouw ervaring met Sawadee


Reis naar Iran met Sawadee (2010)
Gepost door Marco | 2012-11-29 12:29
Reis:
Organisatie:
Iran is een verrassend mooie bestemming en met een plezierige niet opdringerige bevolking. Iedereen wil (oprecht) met je praten en soms met je op de foto. De geschiedenis heeft prachtige bouwwerken en complexen achter gelaten in Iran. Ook heeft iedere stad schitterende moskeeën. Keerzijde is natuurlijk wel dat vrouwelijke toeristen verplicht zijn om net als de bevolking hoofdbedekking moeten dragen.
Deel jouw ervaring met Sawadee


Reis naar Jordanie met Sawadee (2009)
Gepost door Ronald |
Reis:
Organisatie:
Een heerlijke afwisseling van natuur, cultuur en ontspanning. Mooie wandelingen. In een relatief korte periode ervaar je Jordanië volledig. Heel bijzonder om Petra als eerste 's avonds te bezoeken. De kloof was verlicht met honderden kaarsjes. Top !
Deel jouw ervaring met Sawadee


Reis naar Argentinie, Chili met Sawadee (2008)
Gepost door Snoekie | 2012-11-29 11:52
Reis:
Organisatie:
Walvissen, pinguïns en zeerobben volop in Patagonië. Een bezoek aan de meest zuidelijk stad Ushuaia. Prachtig. De binnenlandse vluchten beperken de reistijden. De nachtbussen zijn prima. Extra bijzonder was de beklimming van de Villarica vulkaan en vooral het er af glijden in de sneeuw.
Deel jouw ervaring met Sawadee


Reis naar Lesotho, Swaziland, Zuid afrika met Sawadee (2007)
Gepost door Snoekie | 2012-11-29 19:57
Reis:
Organisatie:
Mooi om Zuidelijk Afrika te ervaren. Van de natuurparken tot de steden. De reis van Sawadee volgde de standaard route zoals zo veel toeristen Zuidelijk Afrika bezoeken. De reis onderscheidde zich niet van andere reizen (OAD, Vrijuit etc.) Zoals de reis aangeboden wordt is geen avontuurlijk reisaanbieder nodig. De lokale reisbegeleider was vaak onduidelijk en hield er soms een eigen agenda op na (o.a. stops bij handycraft)
Deel jouw ervaring met Sawadee


Reis naar Marokko met Sawadee (2005)
Gepost door Marco | 2012-11-29 12:00
Reis:
Organisatie:
Een leuke korte reis in het Anti Atlas gebergte van zuidelijk Marokko. Met jeeps trokken we door het gebied en praktisch iedere dag stonden er wandelingen op het programma. Een leuke kennismaking met Marokko. Echt een aanrader!
Deel jouw ervaring met Sawadee